Úvod Novinky Aktuálne Populárna aplikácia Wunderlist už patrí pod Microsoft

Populárna aplikácia Wunderlist už patrí pod Microsoft

"Dnešný deň je pre mňa a celú Wunderlist rodinu nesmierne dôležitý. Som neskutočne nadšený tým, že sa pridávame k Microsoftu."

0
Multiplatformová appka Wunderlist

Na svete je ďalšia zaujímavá akvizícia. Softvérového giganta zaujala aplikácia na zvýšenie produktivity, ktorá je známa predovšetkým medzi používateľmi Android a iOS zariadení. Nainštalujeme ju ale aj na Windows Phone či smartwatch.

Tvorca Wunderlist – 6Wunderkinder – tak už oficiálne patrí pod krídla Microsoftu. Oznámili to obe spoločnosti na blogoch. Bližšie informácie o sume však známe nie sú.

Aké zmeny teda čakajú používateľov? Okrem integrácie so softvérovom giganta nemá v najbližšej dobe nastať žiadna razantná úprava pôvodnej stratégie.

Zákazníci môžu očakávať, že aplikácia zostane prístupná zdarma na všetkých existujúcich trhoch. Taktiež nenastanú žiadne zmeny v cenníku za Wunderlist Pro a Wunderlist for Business, a služba bude i naďalej pokračovať v podpore širokej palety aplikácií tretej strany a integrovaných služieb,“ uvádza Microsoft na webe.

Wunderlist patrí medzi tzv. ‚to-do‘ aplikácie so synchronizáciou dát, pričom k tým má používateľ prístup aj vo webovom rozhraní služby na wunderlist.com.

Screen Shot 2015-06-03 at 09.13.27

Obdobné akvizície patria v posledných rokoch medzi bežné veci. Nebráni sa im ani Google alebo Apple; veľké korporácie nadobúdajú kupovaním start-upov a ich práce nové technológie, ktoré dokážu v rôznych smeroch napomôcť portfóliu produktov a zlepšiť tak skúsenosti zákazníkov.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wunderkinder.wunderlistandroid&hl=en“]