Arnie vo filme Terminátor (zdroj: wikimedia.org)

Tvorcovia populárnej aplikácie, ktorá momentálne už patrí pod krídla Google, prezradili na sociálnej sieti Twitter, že používatelia môžu očakávať veľké prekvapenie. Vo Waze by totiž mal prostredníctvom aktualizačného balíčka pribudnúť hlas zatiaľ oficiálne neznámej celebrity, pričom zverejnený obrázok nepriamo ukazuje na hollywoodsku legendu.

Na obrázku je totiž vidieť prsteň, ktorý podľa všetkého patrí bývalému guvernérovi amerického štátu Kalifornia, teda Arnoldovi Schwarzeneggrovi. Hviezda z akčných filmov hrala aj v sci-fi trháku Terminátor, a práve odtiaľ má vraj do navigácie pribudnúť niekoľko známych hlášok ako napríklad „Hasta la vista, baby„.

Zajtra, hlas našej NAJVÄČŠEJ celebrity príde do Waze! Uhádnete kto to je? (Tip: Pozrite sa na ruky!),“ znie v preklade text z ešte čerstvého tweetu.

Podľa webu GSMarena má takáto spolupráca za cieľ nie len zlepšiť popularitu Waze, ale i zviditeľniť očakávané filmové pokračovanie pod názvom Terminator Genesys, ktoré príde do kín už od 1. júla.

Samozrejme, ide stále iba o nepotvrdené špekulácie, no dostupné detaily hovoria pomerne jednoznačne. Oficiálneho odhalenia prekvapenia sa dočkáme čoskoro.