Selfie trend dorazil aj do odľahlých častí Indie

Dnes už snáď neexistuje používateľ smartfónu, ktorý by si nezhotovil selfie fotografiu a ak predsa len existuje, určite sa s takýmito auto-fotografiami stretol na sociálnych sieťach.

Selfie fotografie sa stali fenoménom dnešnej digitálnej doby a ľudia si ich radi zhotovujú len tak z dlhej chvíle, poprípade sa radi odfotografujú s nejakou známou osobou alebo na unikátnom mieste či dovolenke.

Existuje však pár takýchto fotografií, ktoré sa dajú označiť za extrémne a bezkonkurenčné, pričom drvivá väčšina z nás môže o takomto zábere iba snívať.

Pozrite sa na TOP 7 selfie fotografií, ktoré stoja za to.

#1.

selfieTento pán sa práve chystal zhotoviť si selfie fotografiu pri koľajisku, pravdepodobne s cieľom zachytiť aj prechádzajúci vlak, no bol tak blízko koľajníc, že dostal kopanec do tváre a to od stojaceho sprievodcu na palube vlaku. Odporúčame aj úsmevný videozáznam z tohto incidentu →www.youtube.com/trainselfie

#2.

oZq6zLe7Dobrodruh George Kourounis sa rozhodol zhotoviť si selfie pri aktívnom vulkáne a to z peknej blízkosti. Fotografiu zhotovil svojim fotoaparátom Canon, keďže smartfón by sa mu asi v takomto prostredí roztopil.

#3.

sellfie

Na prvý pohľad klasická selfie príťažlivej blondínky, pri bližšom pohľade však zaregistrujete blížiacu sa baseballovú loptičku na zápase tímu Tampa Bay Rays. Au.

#4.

snímka208

Ferdinand Puentes si zhotovil selfie tesne po havárii lietadla pri havajskom ostrove Molokai. Pri tejto nehode žiaľ zahynulo aj niekoľko cestujúcich a Ferdinant dokumentoval následky nehody so svojou GoPro kamerou.

#5.

NteoBLP7

Mať vo svojom albume selfie z vrcholu Kristovej sochy v meste Rio de Janeiro v Brazílii je rozhodne unikátne. Patrí horolezcovi Lee Thompsonovi, ktorý na sochu vyliezol legálne s povolením kompetentných úradov.

#6.

selfie

Táto selfie fotografia vznikla v auguste roku 2008 a zhotovil si ju astronaut Steve Robinson pri servisných prácach na raketopláne Discovery.

#7.

selfieMilovník adrenalínu a extrémnych športov, Chcel Mustang, nemal problém vyšplhať sa na vežu kostolu Votiv vo Viedni a cvaknúť sa. Mimochodom, veža je vysoká 99 metrov.