Úvod Výrobcovia Samsung Samsung GALAXY S6 Plus na FOTO: Pôjde o väčšiu vlajkovú loď S6...

Samsung GALAXY S6 Plus na FOTO: Pôjde o väčšiu vlajkovú loď S6 edge s až 5.5″ displejom

Zdá sa, že Samsung pripravuje ďalší smartfón so zakriveným displejom. Ide o zväčšenú verziu Galaxy S6 edge.

0
Samsung Galaxy S6 edge

Už niekoľkokrát sme informovali o záhadnom smartfóne od Samsungu s 5.5″ displejom s mierne zaoblenými stranami a čipsetom Snapdragon 808. Vravelo sa, že ide o Edge verziu očakávaného phabletu Note 5. Nakoniec to ale vyzerá tak, že Samsung toto zariadenie pomenuje jednoducho Galaxy S6 Plus.

O Plus verzii súčasnej vlajkovej lode informoval známy YouTuber Marques Brownlee a.k.a. MKBHD vo svojom najnovšom videu, kde zverejnil niekoľko uniknutých fotografií. Je teda celkom zaujímavé, že Samsung plánuje na trh vypustiť ďalší telefón so zakriveným displejom.

Faktom však je, že súčasný Galaxy S6 Edge je s 5.1-palcovou zobrazovacou jednotkou relatívne malý. Uhlopriečky sa v Android telefónoch neustále zväčšujú a veľa z nás už používa aj 5.5″ displeje. No a odtiaľ je vo väčšine prípadov ťažké vrátiť sa späť.

Krok juhokórejského giganta je teda celkom logický. Môže však znamenať, že očakávanú verziu Galaxy Note 5 už neuvidíme. Nakoniec, Galaxy S6 Plus ponúkne spomínaný displej, šesť-jadrový procesor, 16 zadný a 5 MPx predný fotoaparát, a to vrátane 32 GB úložného priestoru v základnej konfigurácii.

Galaxy-S6-Plus
Údajne Galaxy S6 Plus