Úvod Výrobcovia Samsung Očakávaný GALAXY S6 Note ponúkne 5.7″ displej so zaoblenými stranami a Android...

Očakávaný GALAXY S6 Note ponúkne 5.7″ displej so zaoblenými stranami a Android 5.1.1

Exkluzívne odhalenie detailov prináša jedinečný náhľad do technických špecifikácií S6 Note.

5
Údajne GALAXY S6 Note (zdroj: SamMobile)

Web SamMobile prišiel s horúcimi a zároveň i exkluzívnymi informáciami, podľa ktorých uvidíme v septembri okrem GALAXY Note 5 aj niečo úplne nové. To nám ale už stihol naznačiť výrobca žiadosťou o registráciu obchodnej značky a fotka, kde mala byť zachytená zväčšená vlajková loď S6 edge.

Špekulácie ohľadne netradičného modelu so značkou Samsung, ktorý by mal predstavovať akúsi fúziu smartfónov z modelovej rady S a Note, naberajú na obrátkach. Nie je sa čomu ani čudovať, dni do ďalšej veľkej šou kórejského výrobcu pomaličky ubúdajú a fanúšikovia s blížiacim sa dátumom čoraz-viac strácajú trpezlivosť.

Podľa utajovaného zdroja sammobile.com, očakávaný smartfón S6 Note – predtým známy ako S6 Plus – neponúkne pôvodne odhadovanú veľkosť uhlopriečky zobrazovacej jednotky 5.5-palca, ale mierne väčšiu o rozmere 5.7″. V základnej výbave taktiež vraj nebude chýbať ani Android vo verzii 5.1.1 či prehnutie ľavej aj pravej strany displeja.

Oficiálne odhalenie je odhadované na september, pričom na pultoch obchodov by sme mali zariadenie GALAXY S6 Note uvidieť už októbri.

Android 5.1.1 pre Note 4

Aktualizáciu operačného systému na verziu 5.1.1 by však mala v nadchádzajúcich mesiacoch dostať aj minuloročná generácia smartfónu Note. Naznačuje to screenshot z benchmark-aplikácie AnTuTu, kde je zachytený výsledok testu so zodpovedajúcimi informáciami. Podľa webu SamMobile má momentálne prebiehať počiatočná fáza prípravy aktualizačného balíčka, takže uvoľnenie pre širokú verejnosť zrejme prebehne až po septembrovej šou.

zdroj: SamMobile
zdroj: SamMobile