Úvod Výrobcovia Samsung ANKETA: Ktorý dizajn smartfónu zo série GALAXY S sa vám páči najviac?

ANKETA: Ktorý dizajn smartfónu zo série GALAXY S sa vám páči najviac?

Päť rokov, šesť generácií - ja čas hlasovať, ktorá z nich je najkrajšia.

11

Verte či nie, už je to viac než 6 rokov, čo Samsung predstavil prvé zariadenie z jeho legendárnej modelovej rady. Smartfón Galaxy S so 4-palcovým Super AMOLED displejom a 1 GHz procesorom prišiel na svetlo sveta 23. marca 2010.

Samozrejme, tieto špecifikácie nám dnes prídu smiešne, no v roku 2010 šlo o jeden z najlepších z najvýkonnejších smartfónov na svete. Táto anketa však nie je o výkone, či množstve pamäte RAM. Radi by sme zistili, ktorý dizajn vlajkovej lode od Samsungu je podľa vás najlepší.

Každý smartfón bol – čo sa týka dizajnu – v niečom výnimočný. Galaxy S sa tvarom podobal na iPhone, Galaxy S2 zase ponúkol tenučkú konštrukciu a Galaxy S3 prišiel s novým dizajnom, ktorého sa Samsung drží až dodnes, pričom pri Galaxy S4 orezal okraje a ponúkol tak väčší displej bez toho, aby zväčšil samotné telo.

Samsung-Galaxy-S
Samsung-Galaxy-S-II
Samsung-Galaxy-S-III
Samsung-Galaxy-S4
Samsung-Galaxy-S5
Samsung-Galaxy-S6
Samsung-Galaxy-S6-edge

Galaxy S5 potešil odolnosťou voči vode či prachu a najnovšia dvojica Galaxy S6 s S6 edge konečne zavesila plast na klinec, keďže ponúka špičkovú hliníkovú konštrukciu so sklom Gorilla Glass 4 vpredu aj vzadu, nehovoriac o verzii ‚edge‘ s unikátnym displejom.

[poll id=“388″]

Máte nápady na ďalšie zaujímavé ankety? Napíšte nám ich do komentárov.