Pokiaľ na svojom počítači alebo notebooku používate nejaký grafický softvér od Adobe a zároveň ste používateľom OS Android, máme pre vás dobrý tip.

Spoločnosť Adobe vydala pre tento mobilný operačný systém rovno štyri nové grafické aplikácie, konkrétne Photoshop Mix, Shape CC, Brush CC a Color CC.

Adobe doteraz skôr uprednostňovalo so svojimi aplikáciami platformu iOS, zrejme si však uvedomili, že Android najväčšia mobilná platforma na svete a prehodnotili svoju stratégiu.

Pozrite sa na krátke charakteristiky týchto aplikácií, pričom sú všetky k dispozícii na stiahnutie zadarmo.

 

Photoshop Mix

Photoshop Mix ponúka nedeštruktívne možnosti úpravy vašich fotografií, ktoré môžete napríklad orezať, vystrihnúť ich časť, kombinovať ich, upravovať farby a jednoducho zdieľať nna sociálne siete.

snímka210

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adobe.photoshopmix“]

 

Adobe Shape CC

Tento nástroj dokáže preniesť predmety reálneho sveta do digitálnej podoby. Jednoducho aplikácia spracuje údaje z fotografií zhotovených smartfónom alebo tabletom, a prevedie ich na vektorovú grafiku.

snímka211

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adobe.creativeapps.shape“]

 

Adobe Brush CC

Principiálne takmer rovnaká aplikácia ako Adobe Shape CC vyššie, len vaše fotografie premení do vektorovej grafiky tak, aby sa dali použiť ako štetec, napríklad pre neskoršie použitie v Photoshope alebo Illustrátore.

snímka212

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adobe.creativeapps.brush“]

 

Adobe Color CC

Ďalší skvelý pomocník, tentokrát pre extrakciu farieb. Použite objektív svojho fotoaparátu pre identifikáciu konkrétnej farby alebo si ich vytiahnite z konkrétnej fotografie.

snímka213

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adobe.creativeapps.colorapp“]