Meizu MX4

Nástupca za MX4 uzrie svetlo sveta koncom tohto mesiaca. Čínsky výrobca to nepriamo prezradil prostredníctvom čerstvej reklamnej upútavky. Android smartfón zrejme ponúkne zmes prémiových materiálov aj špičkové technické špecifikácie.

Nedávne FOTO úniky (galéria nižšie) dokonca naznačili, ako by mohol vyzerať i samotný dizajn Meizu MX5, kde s kritickým pohľadom na niektoré detaily konštrukcie si určite nemožno nevšimnúť identické krivky ako má iPhone 6. Ide však stále iba o vizuálne koncepty, takže finálny výsledok 30. júna môže byť úplne iný.

Upútavka na tlačové podujatie, ktoré prebehne priamo v domácej krajine výrobcu, pozostáva z vojenskej prilby či slov „plno-kovová bunda„.

Informoval tech web AndroidHeadlines.

A akú by mala teda tohtoročná vlajková loď ponúknu hardvérovú výbavu? Internetom koluje niekoľko verzií, pričom jedna z nich hovorí o 4 GB operačnej pamäti, 5.5-palcovom Quad HD displeji alebo o výkonnom a zároveň energeticky-efektívnom čipsete Exynos 7420 od juhokórejského giganta Samsung. Najzaujímavejší ale nepochybne bude až 41 MPx hlavný fotoaparát od skauta Nokia, keďže obe spoločnosti vraj už dlhšie na niečom tajnom spolupracujú.

Druhá verzia je síce pravdovravnejšia, keďže pochádza z čínskeho úradu pre certifikáciu produktov TENAA, no spomína až dva modely s oveľa slabšími špecifikáciami, ako napríklad 5.5″ Full HD zobrazovacia jednotka, čipset od MediaTeku alebo 20 MPx senzor.

Upútavka na predstavenie Meizu MX5
Upútavka na predstavenie Meizu MX5
meizu-mx5-koncept-2
meizu-mx5-koncept-3
meizu-mx5-koncept-1