Meizu MX4

Hoci uvidíme nástupcu MX4 až za pár dní, internetom už teraz koluje niekoľko zaujímavých informácií, ktoré poodhalili možné technické špecifikácie a aj použité technológie. Jednou z nich by mala byť tzv. mCharge, alebo inými slovami schopnosť rýchleho nabíjania.

S odhalením prišiel čínsky web GizmoChina, pričom ten sa odvoláva na uniknutý reklamný plagát, kde je technológia prezentovaná v cudzom jazyku.

Ďalšie detaily spomínajú nabitie 25% kapacity batérie iba za neuveriteľných 10 minút a 60% zvládne mCharge za približne 40 minút.

Obdobné výhody pritom ponúkajú za použitia špeciálneho príslušenstva i viaceré súčasné smartfóny, avšak predovšetkým tie, ktoré poháňa čipset Snapdragon 810.

Podľa GizmoChina, Meizu MX5 bude pozostávať z kovovej konštrukcie s tenučkými rámikmi okolo displeja. Taktiež by mu nemalo chýbať fyzické ‚home‘ tlačidlo či vynovená a optimalizovaná nadstavba operačného systému Android Flyme OS. Ohľadne hardvérovej výbavy ale panuje menší rozkol, keďže certifikačný úrad TENAA odhalil iné špecifikácie, o akých sa hovorí v odborných kuloároch.

Predstavenie prebehne 30. júna, čo je za menej ako jeden týždeň. Odhadovaná cenovka MX5 údajne dosiahne v prepočte niečo okolo 280 amerických dolárov.

meizu-mx5-03
meizu-mx5-02
meizu-mx5-01