LG G4 Stylus

Smartfón LG G4 je pripravený zaútočiť na na európsky trh už tento týždeň a ako vstupnou krajinou bude Grécko. Postupne sa dostupnosť rozšíri aj do ostatných krajín Európy.

LG G4 Stylus nesie súdržné pomenovanie s vlajkovým modelom výrobcu, no jedná sa o smartfón zo segmentu strednej triedy.

Ak hľadáte lacnejšiu alternatívu ku Galaxy Note 4, LG G4 Stylus je zrejme jedinou voľbou, uspokojiť sa však budete musieť s 5,7 palcovým displejom s rozlíšením 720 x 1280 pixelov, procesorom Snapdragon 410, 1 GB pamäťou RAM či 16 GB úložným priestorom.

Ten môžete rozšíriť prostredníctvom microSD kariet, nechýba 8 MPix zadný, 5 MPix predný fotoaparát, 3000 mAh batéria a samozrejme dotykové pero v útrobách zariadenia.

„LG G4 Stylus je dokonalý príklad našej predstavy o prémiovom zážitku z používania smartfónu, ale bez prémiovej ceny“ – povedal prezident a generálny riaditeľ spoločnosti LG mobile, Juno Cho.

Ako sme už spomínali, smartfón si už môžu zaobstarať obyvatelia Grécka prostredníctvom online predajcu e-shop.gr za cenu 259 €.

g-stylo-4 g-stylo-3g-stylo-2

Cenovka by mala byť viac – menej podobná aj v ostatných krajinách, uvidíme, koľko eur si za tento smartfón vypýtajú predajcovia či operátori u nás.

Je podľa vás cena za LG G4 Stylus prijateľná?