Úvod Aplikácie Apple prinesie na Android dve nové aplikácie – Music a Move to...

Apple prinesie na Android dve nové aplikácie – Music a Move to iOS

Kalifornský gigant sa už nestráni ani operačného systému Android.

8
Aplikácia Move to iOS

Jednoduchšia migrácia osobných dát alebo prístup k obrovskej hudobnej databáze; spoločnosť Apple zverejní používateľom Android zariadení v obchode Google Play aplikácie, ktoré uľahčia prechod na platformu iOS a poskytnú za fixný mesačný poplatok veľkú kopu hudobných albumov.

Apple Music predstavuje alternatívu za Spotify, Deezer alebo také Google Play Music. Používateľ si teda raz za pár týždňov zaplatí necelých 10 eur a môže veselo počúvať diela nie len svojho obľúbeného interpreta bez akýchkoľvek obmedzení. K dispozícii však bude od 30. júna aj výhodnejšie predplatné pre rodiny, resp. skupinku ľudí do šesť členov.

Aplikácia Apple Music je síce jedna, no obsahuje tri rôzne funkcie – Music, Live Radio a Connect, čo je niečo ako sociálna sieť na spájanie ľudí.

https://www.youtube.com/watch?v=9-7uXcvOzms

V druhom prípade, Move to iOS bezdrôtovo presunie všetky podstatné položky z Android smartfónu do iPhone, a to vrátane kontaktov, histórie správ, fotografií / videí, webových záložiek, e-mailových účtov, kalendárov, pozadí aj kníh. „Taktiež vám pomôže prerobiť knižnicu aplikácií. Každú aplikáciu, ktorú ste používali – ako napríklad Facebook alebo Twitter – dostanete ako návrh na stiahnutie z App Store. A vaše platené aplikácie budú pridané do iTunes Wish List, uvádza Apple na oficiálnej web stránke.

Aplikácia Move to iOS bude možné využiť od sprístupnenia aktualizácie operačného systému iOS na beta-verziu 9 pre širokú verejnosť, takže si ešte nejaký ten mesiac určite počkáme.