Praktická aplikácia Orange Go, ktorá zjednodušuje zákazníkom prístup k internetu v mobile, ako aj k službám Orangeu a jednotlivým aplikáciám, prichádza vo vylepšenej verzii.

Vynovená Orange Go sa sústreďuje na to, čo zákazníci využívajú najviac, a to je kontrola spotreby, faktúry a prehľad služieb. Zároveň prináša prepracované grafické rozhranie v modernom dizajne.

Účelom aplikácie Orange Go je poskytnúť zákazníkom Orange prístup k dôležitým informáciám a službám, ktoré pravidelne vyhľadávajú, a to cez mobilný internet.

„Z milióna zákazníkov, ktorí navštívia našu webovú stránku, až polovica pristupuje cez mobilné zariadenie. Chceme im to maximálne uľahčiť a zjednodušiť, preto sme sa rozhodli obľúbenú aplikáciu ešte viac vylepšiť po praktickej stránke, ale samozrejme ju aj zatraktívniť.“ – priblížil Vladislav Kupka, riaditeľ Úseku služieb zákazníkom spoločnosti Orange Slovensko.

Či už zákazníci zisťujú informácie o spotrebe, faktúrach, paušále, možnostiach prístupu do zákazníckej zóny a e-shopu, alebo si potrebujú aktivovať či deaktivovať služby, vďaka Orange Go majú všetko poruke.

Šikovná aplikácia navyše sústreďuje aj multimediálne služby, Orange výhody, možnosti zakúpiť si lístok na MHD, resp. parkovanie a mnoho ďalšieho na jednom mieste, aby tak svojim používateľom uľahčila život.
Ikonka aplikácie sa rozsvieti v akomkoľvek telefóne a tablete, ktorý funguje v operačnom systéme Android, iOS a Windows Phone.

Používanie uľahčí aj automatické prihlásenie do aplikácie pri použití 2G, 3G a 4G siete od Orangeu. Vďaka ľahkému prístupu a užitočným informáciám na jednom mieste už zákazníci nemusia volať na Zákaznícku linku 905 alebo navštevovať predajné miesta.

„Do Orange Go sa dá prihlásiť viacerými spôsobmi, z ktorých najjednoduchší a najpohodlnejší je automatický, bez nutnosti sa registrovať a zadávať prihlasovacie údaje. Stačí byť pripojený do internetu cez sieť Orangeu a aplikácia zákazníka prihlási automaticky.“ – doplnil V. Kupka.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=sk.orange.android.orangego&hl=sk“]