Štvrtý mobilný operátor SWAN rozšíril dostupnosť neobmedzenej dátovej služby 4G INTERNET v1.0 v troch nových lokalitách – Rimavská Sobota, Skalica a Vráble.

Zároveň na základe postrehov a dopytov od spokojných zákazníkov využívajúcich túto službu operátor výrazne skvalitnil svoju LTE sieť v dvadsiatich už pokrytých mestách a tiež otvoril ďalšie SWAN CENTRUM v Prešove.

Neustálym zlepšovaním mobilnej siete a rozširovaním predajných miest vychádza štvrtý mobilný operátor v ústrety svojim zákazníkom.
Zákazníci môžu 4G INTERNET v1.0 naďalej využívať za výhodný mesačný poplatok 5 € s DPH. Zriaďovací poplatok je tiež 5 € s DPH. Službu 4G INTERNET v1.0 si môžu zákazníci aktivovať už na desiatich predajných miestach počas otváracích hodín – v Bratislave, Malackách, Komárne, Trnave, Púchove, Pezinku, Dunajskej Strede, Prešove a v Košiciach dokonca na dvoch miestach.

Naďalej platí možnosť objednať si službu aj prostredníctvom online nákupu na www.swan.sk. O rozširovaní ďalších predajných miest bude štvrtý mobilný operátor priebežne informovať.
P3190042-537x360Službu 4G INTERNET v1.0 je možné využívať na zariadeniach podporujúcich technológiu LTE. SWAN má vo svojej ponuke zariadenie USB modem Huawei 3372 za 65 € s DPH. Zároveň na webovej stránke operátora priebežne pribúdajú ďalšie, spoločnosťou SWAN otestované zariadenia, ktoré sú plne kompatibilné so službou 4G INTERNET v1.0, vrátane inštrukcií o jej nastavení.

Doplňujúce informácie je možné získať priamo na vybraných desiatich predajných miestach zverejnených na webovej stránke spoločnosti alebo na nonstop zákazníckej linke 0650 123 456.