Spomedzi čínskych smartfónov, ktoré dokážu ponúknuť zaujímavú špecifikáciu, schopný dizajn a vlastnosti za bezkonkurenčnú cenu najnovšie vytŕča smartfón Ulefone Be Touch, ktorý môžete získať s jedinečnou zľavou.

Zariadenie beží na Androide 4.4 KitKat, poháňa ho 64-bitový octa-core proscesor MediaTek s taktom 1,7 GHz, o multitasking sa postarajú 3 GB operačnej pamäte RAM a zážitky zachytené 13 MPix zadným fotoaparátom zobrazíte na 5,5 palcovom displeji s rozlíšením 1280 x 720 pixelov.

snímka55

Trendové selfie zachytíte 5 MPix predným snímačom, pričom bežnú kapacitu úložiska 16 GB si môžete rozšíriť prostredníctvom micro SD kariet až o 64 GB.

snímka56

O konektivitu sa postará ako 4G modul tak dva sloty na SIM kartu, jeden štandardnej veľkosti a druhý je určený pre micro SIM kartu.

Do štíhleho tela zhotoveného z kovu sa zmestila batéria o kapacite 2 550 mAh s podporou rýchleho nabíjania a prístup k vašim dátam dokážete dokonca ochrániť snímačom odtlačkov prstov.

snímka54

Cena zariadenia je takmer 203 €, vďaka špeciálnemu kódu si však môžete uplatniť zľavu, po ktorej za tento smartfón zaplatíte iba necelých 182 €.

Kód „betouch“ zadáte pri objednávke do poľa „Promotion Code“.

snímka50

Navštívte náš partnerský e-shop gearbest.com, ktorý sa postará aj o bezplatné doručenie tovaru do celého sveta.

Zobraziť rozšírenú špecifikáciu Ulefone Be Touch