To, že Samsung sa chystá predstaviť novú generáciu inteligentných hodiniek Gear sa v technologických vodách povráva už dlhšie a postupne sa o tomto očakávanom zariadení vynára viac informácií.

Najnovšie sme sa dozvedeli, že Samsung Gear A resp. Orbis budú predstavené spolu s Galaxy Note 5, pričom Samsung dúfa, že dovtedy opadne rozruch okolo Apple Watch aby opäť strhol čo najväčšiu vlnu pozornosti na seba.

Samsung už s modelom Gear S dokázal, že vie vyrobiť špičkové inteligentné hodinky a nový model pravdepodobne nebude výnimkou.

Ponúkne okrúhly displej, ktorý bude mať podľa dohadov 1,65 palca a rozlíšenie 360 x 360 pixelov, snímač tepu, WiFi, GPS, Bluetooth a mobilná konektivita budú samozrejmosťou, pričom zaujímavosťou je mechanický prstenec po obvode displeja, vďaka ktorému budeme prepínať aplikácie, približovať si fotografie alebo nastavovať hlasitosť.

Uvoľnené vývojárske rozhranie Gear SDK nám dokonca dalo náhľad na používateľské prostredie a obrazovky inovovaného operačného systému Tizen, na ktorom budú nové hodinky bežať.

Pozrite sa naň.

snímka81
snímka80
snímka79
snímka78
snímka77
snímka76
snímka75
snímka74
snímka73