LG G4 Stylus, G4 a G4c

Juhokórejský výrobca ukázal dve dostupnejšie a jednoduchšie verzie nedávno predstavenej vlajkovej lode G4. Zatiaľ čo jednou chce nalákať potencionálnych zákazníkov na stylus, pri ten druhej zvolil stratégiu s tak trošku kompaktnejšími rozmermi.

Model LG G4 Stylus disponuje veľkým 5.7-palcovým HD displejom, 13 MPx zadným a 5 MPx predným foťákom, 1 GB operačnou pamäťou, 3000 mAh batériou a 8 GB interným úložiskom s možnosťou rozšírenia prostredníctvom microSD karty.

V 5″ (HD) LG G4c nájdeme zase menšiu 2540 mAh batériu či 8 MPx zadný a 5 MPx predný fotoaparát. Čo sa týka operačnej pamäte alebo úložiska, tie zostávajú na rozdiel od vyššie uvedených špecifikácií nezmenené.

LG G4 Stylus a G4c
LG G4 Stylus a G4c

V oboch prípadoch použil výrobca systém Android 5.0 Lollipop aj 4-jadrové procesory s frekvenciou 1.2 GHz, avšak 3G verzia G4 Stylus ponúkne 8-jadrový CPU (1.4 GHz) a hlavný 8 MPx fotoaparát miesto 13 MPx. Na pultoch prvých obchodov by sa mali Android smartfóny objaviť v priebehu konca tohto, resp. začiatkom následujúceho mesiaca.