Úvod Dohady HTC vraj do niektorých One M9 namiesto Gorilla Glass 4 montuje Gorilla...

HTC vraj do niektorých One M9 namiesto Gorilla Glass 4 montuje Gorilla Glass 3

Zdá sa, že známy výrobca smartfónov HTC šetrí na svojich zákazníkoch. Niektoré kusy One M9 a M9+ vraj používajú krycie sklo Gorilla Glass 3.

4

Iba včera sme vás informovali o tom, že HTC prežíva ťažké časy. Obraty padli na minimum a s nimi aj zisk. Na vine má byť nová vlajková loď HTC One M9, ktorá veľmi nejde na odbyt. Bohužiaľ, zdá sa, že to nie je všetko. Podľa známej stránky @upleaks niektoré jednotky používajú staré krycie sklo, Gorilla Glass 3.

Neprehliadnite: HTC hlási najhorší apríl za posledných šesť rokov – na vine má byť One M9

Oficálne pritom One M9 ponúka novinku od Corningu, Gorilla Glass 4. Toto sklo má byť až dvakrát odolnejšie, než minulá generácia. Je teda fajn, mať ho na telefóne. Bohužiaľ, ak vlastníte HTC One M9 (alebo M9+), je možné, že máte smolu.

Výrobcovia často do svojich zariadení montujú komponenty s podobnými funkciami a je celkom možné, že v sa HTC rozhodli ušetriť pár miliónov a niektoré várky vypustiť na trh so sklom z minuloročného modelu (rozmery sú úplne rovnaké). Je to však nefér k zákazníkom.

Nakoniec treba dodať, že nič momentálne nie je potvrdené. Tvrdí to však známa stránka @upleaks, ktorá nezvykne vymýšľať hlúposti. Ako jediný dôkaz pritom poslúžil papier (na fotke dole). Po čínsky čítať nevieme, nezostáva nám teda, než @upleaks veriť.

HTC