Úvod Výrobcovia Samsung Hodinky Samsung Gear A (Orbis) majú byť predstavené spolu s GALAXY Note...

Hodinky Samsung Gear A (Orbis) majú byť predstavené spolu s GALAXY Note 5

Zdá sa, že očakávané okrúhle hodinky od Samsungu budú predstavené neskôr, než sme si mysleli.

0

Podľa najnovších informácií zo serveru Sammobile, budú okrúhle hodinky Gear A predstavené až v septembri a to zároveň s Galaxy Note 5. Uvidíme ich tak až na IFA 2015. Momentálne nie je možné tieto dohady potvrdiť, no je nutné dodať, že vyzerajú celkom reálne.

Podľa zdrojov citovaných webom Sammobile je hlavným dôvodom meškania úspech Apple Watch. Samsung čaká, kým rozruch okolo revolučnej jablčnej novinky trochu opadne. Spoločnosť si tiež chce dať čas a predstaviť čo najlepší produkt s bezdrôtovým nabíjaním, vylepšeným operačným systémom Tizen, kvalitným okrúhlym displejom a rotujúcim prstencom, vďaka ktorému budete môcť prepínať medzi aplikáciami.

Neprehliadnite: Hodinky Samsung Gear 3 majú byť okrúhle. Vráti sa aj fotoaparát na remienku

Podľa niektorých zdrojov okrem klasickej verzie s Bluetooth uvidíme aj samostatné zariadenie, ktoré ponúkne 3G konektivitu. Konečne tak budeme môcť volať z hodiniek.

Gear A (s kódovým označením Orbis) budú prvé hodinky Samsungu s kruhovým displejom. Ich cieľom je konkurovať Apple Watch, ktoré zažili poriadny úspech a aj napriek vysokej cenovke si ich zaobstaralo množstvo ľudí.