Samsung Galaxy S6

Tak sa zdá, že elegantný nástupca Galaxy S5 má všetko, čo by kvalitný high-end smartfón v roku 2015 aj mal mať. Renomovaný juhokórejský výrobca, ktorý na trhu patrí medzi najväčšie špičky, skombinoval moderný hardvér s prémiovými materiálmi, vďaka čomu priniesol niečo, o čo sa zrejme zákazníci priam potrhajú.

Kvalitu Galaxy S6 navyše potvrdzujú i reakcie popredných technologických webov zo zahraničia, kde pri testovaní zabodovala Android novinka naozaj ukážkovo. A Samsung to samozrejme – v novom promo VIDEU – využil vo svoj prospech. Čerstvá reklama totiž obsahuje niekoľko starostilo vybraných citácií, v ktorých nenájdete nič iné ako chválu vizuálneho vzhľadu precíznej spracovanej hliníkovo-sklenenej konštrukcie či samotného 5.1-palcového displeja s hustotou 577 pixelov na palec.

Galaxy S6 je pravdepodobne najpokročilejší smartfón, aký bol kedy vyrobený – mashable.com

Momentálne je ťažké predstaviť si, aký pokrok ešte čakajú displeje smartfónov – wired.com

Samsung Galaxy S6… najkrajšie vyzerajúci smartfón od Samsungu. Vôbec – cnet.com

Predaj Galaxy S6 odštartoval už aj na Slovensku, pričom sa rovnako zaradil do ponúk mobilných operátorov Telekom a Orange. V obchodoch by mala byť novinka v základnej verzii k dispozícii za plnú cenu okolo 700 (S6) a 850 eur (S6 edge).

https://www.youtube.com/watch?v=NnikkUTkQbM