Úvod LG LG G4 Príde LG G4 naozaj s koženým zadným krytom?

Príde LG G4 naozaj s koženým zadným krytom?

2

Plast, sklo a kov. To sú tri najpoužívanejšie materiály vo svete smartfónov. Juhokórejský výrobca LG sa však podľa všetkého rozhodol vystrčiť hlavu z davu a svoju novú vlajkovú loď vybaví koženým zadným krytom.

Súdime tak podľa pozvánky na tlačovú konferenciu, ktorá bude 28. apríla v Londýne. Pozvánka odhaľuje fotoaparát a tlačidlá na zadnej strane telefónu. Okrem toho však môžeme vidieť aj kožu, poprípade niečo, čo sa na ňu veľmi podobá.

Kožené prvky do dizajnu svojich zariadení už dávnejšie zakomponovala Motorola pri jej vlajkovej lodi Moto X (2014). V tomto prípade si však môžete vybrať medzi kožou, plastom a drevom.

Niečo, čo sa podobá na kožu, využíva aj Samsung. Ide o plast na zadnej strane zariadení z línie Note a na tabletoch. Ten má koženú textúru a niekedy aj stehy. Všetko samozrejme z pravého, nefalšovaného, kórejského plastu.

Späť však k novému „Géčku“. V koženom odeve bude vyzerať veľmi dobre. Ešte sme zvedaví, čo naň povedia ochranári.

Žarty bokom, nová vlajková loď od LG bude s takmer s určitosťou patriť medzi najobľúbenejšie zariadenia roka. Ponúkne veľmi výkonné špecifikácie a snáď aj relatívne nízku cenu. Určite sa máme na čo tešiť.