Úvod Zaujímavosti DOPLNENÉ: Na internet uniklo prvých 6 epizód 5. série seriálu Game of...

DOPLNENÉ: Na internet uniklo prvých 6 epizód 5. série seriálu Game of Thrones

12

Game of Thrones, jeden z najočakávanejších seriálov, ktorý je zároveň najsťahovanejším seriálom minulého roka sa ešte nestihol vrátiť na televízne obrazovky a jeho prvé epizódy sú už na internete.

Na torrenty sa dostali prvé štyri epizódy, zatiaľ čo ďalšie dve sa začali objavovať na súkromných serveroch. Prvé časti sa na internete objavili približne o 04:00 CET a vzápätí sa obrovskou rýchlosťou rozšírili ďalej. Prvá epizóda má na populárnej torrentovej stránke, Kickass Torrents viac ako 21 tisíc seederov a takmer 28 000 leacherov. Uniknuté epizódy rozdelili komunitu, keďže mnohí sa nevedia rozhodnúť, či si nové časti stiahnuť alebo počkať na oficiálnu premiéru, ktorá sa bude konať zajtra, resp. už dnes, ak ste v USA.

TIP: Game of Thrones si v pondelok môžete pozrieť zadarmo: Poskytovatelia sprístupnia HBO zadarmo

Či už sa rozhodnete zhltnúť polovicu série na jeden krát alebo počkáte na oficiálnu premiéru každej jednej z častí je už len a len na vás. Jedno je však jasné, pripravte sa na spoilery.

Doplnené: Podľa informácií z webu TorrentFreak lámu prvé štyri časti Game of Thrones torrentové rekordy. Mnohí tento únik častí označujú za jednej z najprominentnejších. V jeden moment nové časti naraz sťahovalo až 135 tisíc ľudí. Najviac ich bolo z USA a z Britských ostrovov. Až 8 z 10 najsťahovanejších torrentov včerajška a dneška patrí práve populárnemu seriálu.

Najsťahovanejšie súbory týkajúce sa Game of Thrones
Najsťahovanejšie súbory týkajúce sa Game of Thrones

Od pokorenia minuloročného rekordu, ktorý opäť stanovil seriál Game of Thrones majú však uniknuté epizódy poriadne ďaleko. Finálne štvrtej série totiž naraz sťahovalo 254 tisíc ľudí.