Úvod Výrobcovia HTC HTC One M9+ skutočne ponúkne hardvérové tlačidlo pod displejom. Pozrite si nové...

HTC One M9+ skutočne ponúkne hardvérové tlačidlo pod displejom. Pozrite si nové fotky!

23

Ôsmy apríl sa blíži a s ním aj tlačová konferencia, na ktorej má HTC predstaviť niečo veľké. S najväčšou pravdepodobnosťou ide o nový smartfón HTC One M9+ s QHD displejom a hardvérovým tlačidlom.

Aspoň tak to naznačujú nové obrázky, ktoré boli zverejnené v Číne. Je na nich zariadenie od HTC s kovovou konštrukciou. Prvý teaser odhaľuje spomínané hardvérové tlačidlo, ktoré poslúži aj ako miesto pre senzor odtlačkov prstov. Veľmi sa podobá na riešenie Samsungu, ktorý odjakživa využíva oválne tlačidlo pod displejom.

Druhý teaser sa zameriava na displej. HTC sa tým pravdepodobne snaží naznačiť, že máme čakať výrazné zlepšenie zobrazovacieho panelu. Je celkom možné, že sa dočkáme QHD (2560 x 1440p) rozlíšenia. Súčasná vlajková loď od HTC totiž ponúka „iba“ full HD (1920 x 1080p).

Tretí teaser zvýrazňuje textúrované tlačidlo napájania. Texúra zabezpečí, že ho bez problémov nájdete aj po tme.

Zatiaľ tieto obrázky berte s rezervou. Nie je isté, či HTC skutočne predstaví nový HTC One M9+, alebo či si z nás len uťahuje. O prémiovej verzii vlajkovej lode od HTC sa hovorilo aj minulý rok a nakoniec sa nič nestalo. Pravdu sa dozvieme až o týždeň 8. Apríla na konferencii HTC.

QHD-display
Home-Button-and-fingerprint-scanner
Textured-power-button-placed-on-the-side

Neskôr sa objavili ešte ďalšie promo obrázky HTC One M9+.

More-promo-shots-of-the-HTC-One-M9 (8)
More-promo-shots-of-the-HTC-One-M9 (7)
htc
More-promo-shots-of-the-HTC-One-M9 (5)
More-promo-shots-of-the-HTC-One-M9 (4)
More-promo-shots-of-the-HTC-One-M9 (3)
More-promo-shots-of-the-HTC-One-M9 (2)
More-promo-shots-of-the-HTC-One-M9 (1)
More-promo-shots-of-the-HTC-One-M9

HTC One M9+ má ponúknuť osemjadrový 64-bit procesor MediaTek/Snapdragon (v závislosti od regiónu), 3 GB operačnej pamäte RAM a 5,2 – 5.5 palcový QHD displej. Na zadnej strane nájdete 20,7 Mpix fotoaparát. Zariadenie bude mať podľa všetkého kovovú konštrukciu. Nad a pod displejom nájdete typické reproduktory od HTC so zvukom od Dolby. Nakoniec, telefón vraj bude napájaný 2 840 mAh batériou.