Displeje dnešných smartfónov sa chvália vysokými rozlíšeniami a teda aj prehrávanie video obsahu vo vysokom rozlíšení im nerobí žiadny problém a poskytujú nám tak pekný vizuálny zážitok.

Každý smartfón má predinštalovanú aplikáciu na prehrávanie video obsahu, v Google Play však môžete nájsť niečo oveľa lepšie.

 

Jedná sa o aplikáciu HD Video Player, ktorej základ je postavený na populárnom VLC prehrávači a teda je bezpochyby kvalitný a nabitý funkcionalitou.

HD-Video-Player-for-Android-2

Jeho prednosti logicky stoja na podpore množstva formátov, takže by ste nemali mať problém s prehrávaním akéhokoľvek video ale aj audio obsahu.

Konkrétne sa jedná o tieto formáty:

Video
3g2, 3gp, 3gp2, 3gpp, amv, asf, avi, divx, dv, f4v, flv, gvi, gxf, iso, m1v, m2v, m2t, m2ts, m3u8, mkv, mov, mp2, mp2v, mp4, mp4v, mpe, mpeg, mpeg1, mpeg2, mpeg4, mpg, mpv2, mts, mtv, mxf, mxg, nsv, nuv, ogm, ogx, ps, rec, rm, rmvb, tod, ts, tts, vob, vro, webm, wm, wmv, wtv, xesc.

Audio
3ga, a52, aac, ac3, adt, adts, aif, aifc, aiff, amr, aob, APE, awb, CAF, dts, flac, IT, m4a, m4p, MID, mka, mlp, mod, mpa, mp1, mp2, mp3, mpc, mpga, OGA, ogg, oma, opus, ra, ram, rmi, s3m, spx, tta, voc, vqf, w64, wav, wma, wv, xa, xm.

Ďalšou užitočnou funkciou prehrávača je jeho schopnosť automatickej detekcie týchto súborov, takže sa k prehrávaniu svojho obsahu dostanete veľmi rýchlo.

Vyskúšajte tento pokročilý prehrávač.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=us.hd.video.player.pro“]