Úvod Výrobcovia Sony FOTO Nájdite 6 rozdielov: Sony Xperia Z3 vs. Xperia Z4

FOTO Nájdite 6 rozdielov: Sony Xperia Z3 vs. Xperia Z4

Sony V posledných troch rokoch vydal hneď 5 vlajkových lodí a obrovské množstvo kompaktných, prerastených či tabletových verzií. Nájdete však medzi nimi rozdiely?

3

Japonský výrobca Sony pred troma dňami predstavil svoju novú vlajkovú loď Xperia Z4. Zariadenie je momentálne určené iba pre Japonsko. Nič nám však nebráni, aby sme ho porovnali s konkurenciou a hlavne, s predchodcami.

Xperia Z4 mnohých poriadne sklamala. V Sony síce konečne vymysleli, ako sa zbaviť otravnej klapky nad portom na nabíjanie, ale inak nezmenili takmer nič. Zariadenie ponúka rovnaký 5,2-palcový full HD (1920 x 1080p) displej, 3 GB pamäte RAM a rozlíšenie zadného fotoaparátu sa taktiež nezmenilo. Na druhej strane, telefón sa pýši výkonným procesorom Snapdragon 810, čo je poriadne vylepšenie oproti starému Snapdragonu 801. Poteší aj 5,1 Mpix predná selfie kamera a nakoniec, batéria sa opäť zmenšila. Konkrétne tentokrát to je z 3 100 na 2930 mAh. Dôvodom má byť tenšia, 6,9 mm hrubá konštrukcia.

Prečítajte si: Sony Xperia Z4 oficiálne: 5.2″ Full HD displej, Snapdragon 810, 2930 mAh batéria a 20 MPx fotoaparát

Redaktor z japonskej stránky RBBToday, vyfotil Sony Xperia Z3 a Xperia Z4 bok po boku. Snažil sa pritom zachytiť dizajnové rozdiely. A že ich je! Nájdete všetky? Napíšte ich do komentárov.

Sony-Xperia-Z4-on-top
Xperia-Z4-on-the-left
Xperia-Z4-on-the-right
Xperia-Z4-on-top (1)
Xperia-Z4-on-top (2)
Xperia-Z4-on-top