Strategické hry sú veľmi obľúbené na všetkých platformách a v Google Play sa ich nachádza pekná zbierka. Niektoré sú naozaj podarené, skutočne kvalitné tituly do Google Play však dorazia čoskoro.

Pozrite sa na tri najočakávanejšie strategické hry pre Android.

 

 

Total War Battles: Kingdom

Séria hier Total War od vývojárskeho štúdia Creative Assembly nás zabáva masovými bojmi v úlohách lídrov ako boli Julius Caesar alebo Attila Hun už pekných pár rokov.

Autori hry úpenlivo pracujú na novej verzii s podtitulom Kingdom, ktorá sa objaví na displejoch našich Android smartfónov a tabletov, pričom má isť o naozaj prepracovanú strategickú hru s množstvom možností.

Problémom je však zatiaľ neznámy dátum vydania, dúfame však, že to autori stihnú ešte v tomto roku. Navnadiť sa zatiaľ môžeme trailerom.

 

Age of Empires: World Domination

Age of Empires je legenda a nový titul pre Android by mal doraziť na jeseň v tomto roku.

Tešiť sa môžeme na osem civilizácií, ktoré budete chrániť masívnymi pevnosťami s nevyhnutnosťou ekonomiky fariem a hlavne vojenskej techniky, s ktorou budete podnikať masívne nájazdy na nepriateľov.

 

Warhammer 40K: Space Wolf

Táto nová ťahová stratégia pre Android je už vo fáze beta testovania, takže sa jej príchod do Google Play očakáva taktiež v tomto roku.

Hra bude obsahovať prepracovanú kampaň pre jedného hráča, ktorá bude plná skutočných taktických výziev a autori majú v pláne takisto mód pre viac hráčov, kde budete v skupine troch priateľov bojovať voči ostatným nepriateľom.

Akou hrou si najradšej krátite čas vy?