Len nedávno sme vás informovali, že švajčiarska hodinárska spoločnosť TAG Heuer chystá podujatie, na ktorom by sme sa mohli stať svedkami predstavenia nových inteligentných hodiniek.

Nie je žiadnym tajomstvom, že tento produkt bude priamou konkurenciou „drahšej“ verzie Apple Watch.

Podujatie pod záštitou TAG Heuer sa už uskutočnilo, výrobca však neukázal žiadny nový produkt ale „predstavil“ nám smart hodinky aspoň formou konkrétnych informácií a oznámil významné partnerstvo.

NEPREHLIADNITEŠvajčiarska hodinárska spoločnosť TAG Heuer predstaví inteligentné hodinky

Na nových inteligentných hodinkách s logom TAG Heuer sa budú úzko podieľať spoločnosti Intel a Google, pričom Intel sa postará o hardvérovú stránku, Google o tú softvérovú a TAG Heuer samozrejme o dizajn a sofistikované dielenské spracovanie, ako je u tohto výrobcu zvykom.

tag-heuer-carreraGuy Semon, generálny manažér Tag Heuer bol, čo sa týka dizajnu, vo vyjadreniach opatrný:

„Apple Watch vyzerajú ako produkty Apple, hodinky TAG Heuer budú vyzerať ako produkty TAG Heuer“

Podľa zatiaľ neoverených informácií sa môžeme tešiť na dizajn v štýle modelov Carrera, ktoré sú známe práve pre svoje detailné spracovanie a vizuálny charakter.

David Singleton, šéf-inžinier pre Android Wear povedal, že bude úzko spolupracovať so svojimi partnermi, aby bolo použitie tohto OS v hodinkách TAG Heuer čo najdokonalejšie.

Inteligentné hodinky TAG Heuer uzrú svetlo sveta na konci tohto roka, pričom cena je zatiaľ neznáma, rozhodne však nebude nízka, čo je však pre túto značku tak trochu typické a teda očakávané.