Úvod Operátori SWAN DISKUSIA: Plánujete využívať revolučný 4G internet od SWANu?

DISKUSIA: Plánujete využívať revolučný 4G internet od SWANu?

29

Aj slovenským spotrebiteľom začína konečne svitať na dobré časy. Naša malá krajina sa totiž pomaličky približuje k digitálnej úrovni západných štátov, a SWAN s jeho nadčasovou ponukou predstavuje základný stavebný pilier tejto našej technologickej budúcnosti. Dámy a páni, prichádza revolúcia.

100 GB mesačne, rýchlosť 50/20 (resp. 10) Mbit/s, bezkonkurenčná cenovka, žiadne viazanie a použiteľné obmedzenia predstavujú veľmi nebezpečnú zbraň, s ktorou prichádza na neutíchajúce bojové pole slovenských mobilných operátorov nebojácny nováčik.

SWAN ukázal vo štvrtok na tlačovej konferencii niečo, na čo veľa z nás, technologických nadšencov, dlho čakalo. Žiadne 1 GB dátové balíčky za premrštené ceny či neznesiteľné limity po ich prekročení. No a čo sa týka pokrytia LTE siete, do budúcna to bude nepochybne len a len lepšie. Zlepšia sa však aj ponuky iných operátorov? A prečo museli čakať až na príchod ďalšej konkurencie? Zdá sa, že odpovede prinesie len čas a naša trpezlivosť.

V našej blízkej technologickej budúcnosti budú takmer všetky elektronické zariadenia okolo nás vyžadovať bezdrôtový prístup k digitálnej diaľnici, inými slovami k internetu, resp. k jeho modernejšej verzii – internetu vecí. Do popredia sa rovnako čoraz-viac dostávajú cloud a video-stream služby, ako napríklad Dropbox či taký Netflix. S takýmto nezastaviteľným pokrokom však priamo úmerne rastú i nároky na spotrebu dát, čo ponuka našich mobilných operátorov akoby doteraz stále ignorovala. A famózny príchod SWANu iba túto obrovskú medzeru na spotrebiteľskom trhu konečne zaplnil.

Nás by teraz zaujímal váš názor, vaše plány ohľadne prechodu na výhodné dátové služby SWANu alebo dôvody, prečo nevidíte v nováčikovi medzi mobilnými operátormi priveľkú budúcnosť. Nezabudnite sa preto vyjadriť priamo v komentároch alebo zahlasovať v ankete nižšie.

[yop_poll id=“24″]