Úvod Výrobcovia Sony Sony prehovorilo o Xperia Z4: Japonská novinka bude viac, ako len pekným...

Sony prehovorilo o Xperia Z4: Japonská novinka bude viac, ako len pekným hardvérom!

19
Sony Xperia Z3

Do predstavenia novej generácie vlajkovej lode Sony síce ešte zostáva niekoľko mesiacov, no nepriamymi detailami predstavitelia spoločnosti vôbec nešetria. Xperia Z4 by mala byť takým smartfónom, ktorý obohatí každý jeden drobný aspekt našich každodenných životov.

Android novinku zrejme predstaví renomovaný japonský výrobca niekedy počas tohtoročného leta. Dovtedy sa teda môžeme ‚tešiť‘ na poriadny náklad rôzno-rodých špekulácií, únikov chrumkavých fotografií a najmä na predbežné technické špecifikácie.

Inovácia nie je iba o predstavení vlajkovej lode s väčším počtom megapixelov a tak ďalej, je to o tom ako dokážete pri neustálom napredovaní inovovať životy spotrebiteľov a spraviť ich viac relevantnými. Budeme pokračovať v uvádzaní krásneho hardvéru, avšak to už nie je jedinou vecou. Príbeh je za tým. Musíte dokázať rozšíriť používateľské skúsenosti za súčasné technologické hranice a uistiť sa, že tieto skúseností budú dostupné pre toľko spotrebiteľov, koľko je len možné, aj keď si kúpili produkty šesť mesiacov dozadu,“ prezradil pre The Inquirer Pierre Perron, šéf Sony pre západnú Európu.

Sony Xperia Z4 podľa všetkého uvidíme v dvoch rozdielnych verziách. Zakiaľ čo jedna ponúkne displej s vysokým rozlíšením (asi Quad HD) pre tých najväčších technologických fanúšikov, druhá poskytne nenáročným zákazníkom iba Full HD.