Úvod Zariadenia Smartwatch Šéf Lenovo náhodou prezradil, ako bude vyzerať 2. generácia Moto 360

Šéf Lenovo náhodou prezradil, ako bude vyzerať 2. generácia Moto 360

Plno farebných kombinácií a rovnaký "odrezaný" displej.

2

Motorola minulý rok poriadne zamiešala karty na poli inteligentných hodiniek. Predstavila totiž zariadenie s (takmer) kruhovým displejom, kovovým telom a luxusným vzhľadom. Moto 360 sa nakoniec na jeseň 2014 dostali na trh za cenu 250 dolárov a zaradili sa medzi najobľúbenejšie a najpredávanejšie hodinky 2014.

Odvtedy sme však videli viac zariadení s kruhovým displejom. Patria medzi ne napríklad LG G Watch R alebo novinka od Huawei. Pomaly sa začínajú chytať aj klasickí výrobcovia švajčiarskych hodiniek. Najväčšie očakávania však všetci máme smerom k druhej generácii Moto 360.

moto 360 2 (2)

Prvá generácia je síce krásna, ale más svoje muchy. Patrí medzi ne napríklad slabá batéria, alebo displej, ktorý je na spodnej strane zrezaný. Nie je teda pekne druhový, ale vytvára dojem akejsi prepichnutej pneumatiky.

moto 360 2Šéf spoločnosti Lenovo (ktorá vlastní Motorolu) nedávno ukázal fotografie druhej generácie očakávaných hodiniek. Zdá sa, že budú dostupné v rôznych farebných kombináciách. Tie si s trochou šťastia budete môcť zvoliť v legendárnej službe Moto Maker. Samozrejme za predpokladu, že sa k nám konečne dostane.

Na fotografiách je tiež vidno, že zrezaný takmer kruhový displej sa nezmenil. Je však tiež možné, že de o prototypy, ktoré používajú starý zobrazovací panel. Nakoniec, poslednou viditeľnou zmenou je spôsob upevnenia náramku. Ten jednoducho prevlečiete cez pútka, ktoré trčia z tela a hotovo. V minuloročnej generácii Motorola využila špeciálne oká.