Úvod Novinky Aktuálne OnePlus má pracovať na novom zariadení. Bude to herná konzola?

OnePlus má pracovať na novom zariadení. Bude to herná konzola?

1

Počas MWC 2015 spoločnosť OnePlus naznačila, že pre nás pripravuje niečo nové. Reč však nie je o OnePlus 2. V skutočnosti ide o niečo iné. Výrobca podľa vlastných slov nepracuje na tablete, ani na hodinkách. Dlho sme teda nevedeli, čo môžeme čakať. 

Podľa nových obrázkov sa zdá, že by mohlo ísť o nejaký tip hernej konzoly. So slovami ako „control“ „game“ a „fun“ tento tip vyzerá celkom reálne. V OnePlus však ešte zariadenie nemajú pripravené. Zatiaľ teda musíme vyčkať.

Herná konzola by sa mohla podobať na produkty od Microsoftu a Sony. Jednoducho krabica, na ktorú sa pripojí obrazovka a zábava môže začať. Do úvahy však pripadá aj nejaký tip zariadenia, ktoré si upevníte na OnePlus One a hru ovládate podobne, ako by ste mali ovládač. Zaujímavá by bola aj integrácia s Android TV.

Červená farba na nových obrázkoch môže naznačovať systém, ktorý sleduje pohyby. Niečo podobné, ako  PlayStation Move. Ešte stále nevieme, čo presne má OnePlus v pláne, ale lacná herná konzola s veľkou podporou hier znie celkom dobre.

Poradí sa čínskemu výrobcovi dobiť svet konzol?

oneplus-fun