Vlastníte OnePlus One? Ak nás čítate, tak existuje dosť dobrá pravdepodobnosť, že áno. Na sladkú aktualizáciu, ktorá by priniesla Lollipop ste čakali už poriadne dlho a vyzerá to tak, že sa to už čoskoro zmení. Prvá vlna aktualizácií by totiž mala začať už koncom marca. Aby spoločnosť ostala verná svojim podivným tradíciám, v prípade, ak svoj sľub nedodrží, daruje 5 kusov OnePlus One (64 GB).

Okrem toho, že dostanete bežnú aktualizáciu budete mať na výber z dvoch ROM. Jednou z nich je vlastná nadstavba z dielne OnePlus s názvom OxygenOS, ktorá sa na svetlo sveta prepracuje už 27. marca. Tou druhou je CyanogenMod 12S. Ten by mal byť dostupný už 30. marca.

Spoločnosť sa už niekoľkokrát ospravedlnila za tak neskorú aktualizáciu. Za jej predĺžením mali stáť problémy s fotoaparátom, ktorého aplikáciu museli úplne prerobiť. Neposlúchali ani rôzne ovládače a podobné súčasti operačného systému, s ktorými sa bežný človek ani nestretne. Všetko by však malo byť pripravené pre prvých šťastlivcov. Ak teda vlastníte OnePlus One, zakrúžkujte si 27. marca.