Úvod Výrobcovia HTC ŽIVÉ FOTO: Objavili sa nové fotografie HTC One M9+

ŽIVÉ FOTO: Objavili sa nové fotografie HTC One M9+

7

Včera sme vám ukázali údajné rendery vylepšenej verzie vlajkovej lode od HTC a dnes tu máme aj nejaké fotografie. Dokonca to vyzerá tak, že sú legitímne. Opäť sa tiež podarilo potvrdiť špecifikácie chystaného telefónu. 8. apríla sa môžeme tešiť na jeho predstavenie.

Telefón vyzerá naozaj zvláštne. Na prvý pohľad sa veľmi nelíši od One M9. Ponúka rovnakú dvojfarebnú hliníkovú konštrukciu. Je však trochu väčší. Výrobca ho totiž vybavil 5,2-palcovým QHD (2560 x 1440p) displejom. Na zadnej strane si tiež môžeme všimnúť duálny fotoaparát z One M8 a vpredu na spodnej strane fyzické tlačidlo domov. To rozdeľuje BoomSound reproduktor a vyzerá naozaj zvláštne. Navyše, zariadenie má aj softvérové tlačidlá.

Jedným z vysvetlení funkcionality tlačidla je senzor odtlačkov prstov. Ten už v HTC raz použili na One Max. Vtedy však bol na zadnej strane pod fotoaparátom.

Čo sa týka špecifikácií, smartfón ponúkne spomínaný 5,2-palcový displej, 3 GB pamäte RAM, 32 GB úložného priestoru a osemjadrový procesor MediaTek MT6795T. zariadenie beží na Androide 5.0 Lollipop s nadstavbou Sense 7.

Na zadnej strane si môžete všimnúť aj značku čínskeho operátora čo podporuje dohady, že zariadenie je určené hlavne pre čínsky trh.

Latest-alleged-HTC-One-M9-live-photos
Latest-alleged-HTC-One-M9-live-photos (2)
Latest-alleged-HTC-One-M9-live-photos (1)
Older-HTC-One-M9-Plus-live-images (1)
Older-HTC-One-M9-Plus-live-images