Úvod Výrobcovia Meizu Špičkový Meizu M1 Note bude čoskoro dostupný aj pre zákazníkov mimo Číny

Špičkový Meizu M1 Note bude čoskoro dostupný aj pre zákazníkov mimo Číny

0
Meizu M1 Note

Populárny čínsky výrobca smartfónov hodlá sprístupniť jeden z jeho najnovších počinov pre medzinárodný trh. I keď cenovku zatiaľ nepoznáme, povráva sa o maximálne 200 amerických dolároch.

Android smarfón Meizu M1 Note si zatiaľ môžu cez oficiálnu distribúciu užívať iba spotrebitelia v Číne, pričom za 16 GB model zaplatia po prepočte asi 160 dolárov. V blízkej budúcnosti sa to však konečne zmení, oficiálny e-shop výrobcu – meizumart.com – totiž avizuje sprístupnenie pestro-farebného fešáka už aj pre zákazníkov z iných krajín. Konkrétny termín ale známy zatiaľ nie je.

Zariadenie bolo pritom predstavené ešte v decembri minulého roka. Medzi jeho technickými špecifikáciami nájdeme obrovský 5.5-palcový 1080p displej, 8-jadrový čipset Snadragon 615 (alebo MediaTek MT6752), LTE konektivitu s podporou pre dual-SIM funkcionalitu, 3140 mAh batériu, 13 MPx zadný a 5 MPx predný fotoaparát, duálny LED blesk a 2 GB operačnú pamäť. Nechýba ani Flyme OS, čo predstavuje kombináciu systému Android 4.4 KitKat a špecifickej grafickej nadstavby.