Úvod LG LG G4 LG kuje tiež veľké plány, s G4 plánuje potešiť cez 10 miliónov...

LG kuje tiež veľké plány, s G4 plánuje potešiť cez 10 miliónov zákazníkov

8

Najväčší konkurenti kórejského LG vyložili svoje esá pred pár dňami na MWC 2015. Rad teraz zostáva na renomovanom výrobcovi a jeho nadchádzajúcej vlajkovej lode, G4. Aj keď už niekoľko zmienok o nej na internete bolo, táto priamo spomína očakávaný úspech.

Kórejské média začali prinášať správy, podľa ktorých chce spoločnosť LG predať po oficiálnom štarte z globálneho hľadiska viac ako 10 miliónov kusov LG G4. Smartón by mal byť predstavený už ďalší mesiac.

Podľa informácií Korea Times to uviedol bližšie nešpecifikovaný predstaviteľ výrobcu. „Špecifikácie G4 a zmeny, ktoré sme uskutočnili, boli preskúmané top distribučnými kanálmi a európskymi mobilnými operátormi ešte počas Mobile World Congrees. Prvé ohlasy boli viac ako dobré,“ cituje web. Ďalej dodáva, že v pláne je aj obrovská marketingová kampaň, predovšetkým v USA a Európe.

LG je jasné, že tento rok bude rozhodovať schopnosť nadobudnúť pevné miesto medzi lídrami ako tretí najväčší výrobca smartfónov v ročných predajoch rozšírením medzery medzi našimi čínskymi rivalmi, ako napríklad Xiaomi. LG aktívne zareaguje,“ kde opäť cituje Korea Times utajovaný zdroj z interného prostredia. Taktiež naznačil možnú prítomnosť výkonných čipsetov Snapragon od Qualcommu.

Súčasnej generácie, LG G3, sa údajne predalo okolo 8 miliónov, a to od oficiálneho spustenia predaja v máji 2014.