LG G3

Juhokórejský výrobca mobilných zariadení číslo 2 má momentálne plno práce s dokončovaním všetkého potrebného k úspešnej realizácii mediálneho podujatia, ktoré by sa malo odohrať už v priebehu mája. A na mieste zrejme neuvidíme iba LG G4, ale aj obávaného konkurenta úspešnej modelovej rady Galaxy Note, G4 Note.

Vraj dobre oboznámené zdroje z priemyselného prostredia teraz dokonca prišli s tvrdením, že oba modely ponúknu popri rozdielnych technických špecifikácií i odlišné konštrukčné materiály, vrátane prémiového kovu. LG pritom doteraz ponúkal high-end smartfóny výhradne z plastu, takáto zmena stratégie je preto bezpochyby naozaj skvelou správou pre potencionálnych zákazníkov či celý fanklub.

Na prémiové materiály pri výrobe smartfónov sa začína sústrediť čoraz viac renomovaných spoločností, vrátane Samsungu, čo sme mali možnosť vidieť pri Galaxy S6 a S6 Edge.

Model LG G4 Note by mal – okrem kovového tela – dostať výbavu podobnú tej, ktorou disponuje Galaxy Note 4. V kuloároch spomínajú inteligentné pero G Pen (alternatíva za S Pen) a príslušnú softvérovú nádielku pre jeho efektívne využívanie.