Úvod HTC HTC One M9 V HTC už vraj opravili problémy s prehrievaním

V HTC už vraj opravili problémy s prehrievaním

7
Jednotlivé teploty (zdroj: tweakers.net)

Zdá sa, že v HTC konečne opravili problémy s prehrievaním ich novej vlajkovej lode HTC One M9. Výrobca kvôli tomu dokonca odložil uvedenie zariadenia do predaja na domácom trhu, a to hneď o týždeň. Podľa všetkého sa však na poslednú chvíľu podarilo všetko opraviť a smartfón je pripravený na cestu do vreciek nových zákazníkov.

HTC One M9 má krásny dvojfarebný hliníkový dizajn. Spoločnosť opravila všetko, čo zákazníkom minulý rok vadilo a vylepšila špecifikácie. Tešiť sa tak môžeme na 20,7 Mpix zadný a 4 Ultrapixelový predný fotoaparát, osemjadrový 64-bit procesor Snapdragon 810 s grafikou Adreno 430 a 3 GB pamäte RAM, 32 GB úložného priestoru v základnej variante so slotom na microSD kartu a všetko bude napájať 2 840 mAh batéria.

Hardvér je teda takmer dokonalý, softvér však ešte potreboval trochu vyladiť. Dúfajme, že keď zariadenie príde na trh, nebude už mať žiadne problémy. Takéto opravy na poslednú chvíľu totiž nie vždy končia dobre.

HTC One M9 sa v minulosti pri benchmarkoch zahrieval až na 55 stupňov Celzia, čo je strašne veľa. Vďaka aktualizácii, ktorá už OTA prichádza k testerom telefónu sa má teplota konštrukcie znížiť o desať stupňov. To síce stále nie je ideálne, ale aspoň nejaký krok vpred.