Mierne väčšie prevedenie nedávno predstavenej vlajkovej lode spoločnosti HTC opäť zaplavuje internet. Najnovšie detaily prezrádzajú zopár informácií o veľkosti uhlopriečky, bezpečnostnej funkcii aj rozmery konštrukcie zatiaľ nepredstaveného smartfónu.

Populárny zdroj únikov @OnLeaks nám na sociálnej sieti Twitter prezradil niekoľko hlavných charakteristík, ktoré by mal niesť očakávaný HTC One M9 Plus. Novinka bude vraj veľká 150.9 x 72.5 x 10.15 milimetra, na prednej strane konštrukcie ponúkne hardvérové tlačidlo s integrovanou čítačkou odtlačkov prstov používateľa, displej dosiahne veľkosť 5.2-palca a zadná strana zase ponesie dvojicu spolupracujúcich foťákov, podobne ako minuloročný HTC One M8. A pokiaľ niekoho zaujíma rozlíšenie zobrazovacej jednotky, povráva sa o až 565ppi (Quad HD; 1440 x 2560 pixelov).

Ako je teda vidieť z uniknutých špecifikácií, One M9 Plus podľa všetkého ponúkne oproti klasickej verzii s 5″ Full HD displejom mierne lepšie technické špecifikácie, pričom taiwanský výrobca zachová tradičnú serióznosť či ‚unibody‘ spracovanie z hliníka. Oficiálne predstavenie očakávame už v priebehu následujúcich dní.