HTC One E9+ (zdroj: androidauthority.com)

Spoločnosť HTC má na 8. apríla pripravených niekoľko prekvapení, čo už zrejme ani nie je žiadnym tajomstvom. Medzi novinkami by mal byť však predstavený i mid-range One E9+, ktorý sa opäť ukázal na fotografiách.

Na internet sa tentokrát dostali neoficiálne rendery tohto Android smartfónu v troch rozdielnych variantách – šedej, zlato bielej a zlato striebornej.

Model One E9+ bude predstavovau dostupnejšia a trošku väčšiu verziu One M9+, pričom údajne ponúkne 5.5″ Full HD displej, 20 MPx foťák a čipset so značkou MediaTek. Miesto zaužívanej hliníkovej konštrukcie však príde iba s plastovou alternatívou, avšak so zachovanými charakteristickými črtami, a to predovšetkým na prednej strane smartfónu.

Rendery sú navyše identické s obrázkami, ktoré pochádzajú od čínskej TENAA, čo je vlastne obdobou americkej FCC, cez ktorú musia prejsť všetky spotrebiteľské zariadenia ešte pred tým, ako sa objavia na trhu.

Od nadchádzajúceho mediálneho podujatia taiwanského výrobcu High Tech Computer očakávame predstavenie až troch Android smartfónov, vrátane One E9, One E9+ a One M9+. Povráva sa ale aj o smartwatch či dokonca takom tablete s 8.9″ uhlopriečkou.