Úvod HTC HTC One M9 HTC: Toto je dôvod, prečo sa One M9 tak podobá na One...

HTC: Toto je dôvod, prečo sa One M9 tak podobá na One M8

5

Ak ste si pri predstavení novej vlajkovej lode ona HTC pomysleli, že je na nerozoznanie od One M8, pravdepodobne nie ste sami. Spoločnosť sa rozhodla použiť svoj známy a veľmi podarený dizajn ešte raz. Predstaviteľ HTC a šéf dizajnu Claude Zellweger na MWC expo vysvetlil dôvod využitia industriálneho dizajnu  na One M9.

Podľa všetkého chceli zachovať typický dizajnový jazyk HTC, aby bol telefón rozpoznateľný už na prvý pohľad a aby bolo jasné, že ide o high-end produkt. Podobne ako pri iPhonoch od Apple.

To však neznamená, že je jednoduchšie alebo lacnejšie kovovú konštrukciu vyrobiť. Opak je pravdou. Unibody konštrukcia One M7 sa vyrábala 150 hodín a v prípade novej vlajkovej lode je to až 300 hodín. Dôvodom má byť hlavne dvojfarebná kovová kombinácia, ktorá bola inšpirovaná plastovými a kovovými časťami na One M7.

HTC One M9 ponúka 5-palcový full HD (1920 x 1080p) displej, procesor Snapdragon 810, Adreno 430, 3 GB pamäte RAM. Najväčšieho vylepšenia sa dočkali fotoaparáty.Na zadnej strane nájdete 20,7 Mpix jednotku, zatiaľ čo vpredu sa nachádza 4 Ultrapixelový senzor. Batéria má kapacitu 2 840 mAh.

htc-one-m9-5
htc-one-m9-3
htc-one-m9-1
one-m9-cena