Úvod Výrobcovia Samsung Ohnutý displej z Galaxy S6 edge možno ponúkne aj očakávaný Note 5

Ohnutý displej z Galaxy S6 edge možno ponúkne aj očakávaný Note 5

6
Galaxy Note Edge

V nedávnom rozhovore prezradil jeden z vrcholových manažérov juhokórejského giganta, že nadchádzajúca generácia modelovej rady Note môže dostať displej, ktorý je zahnutý nie len na jednej, ale rovno na dvoch stranách.

Obrovský úspech po predstavení nekonvenčnej novinky Galaxy S6 edge zrejme zmenil názor spoločnosti Samsung, nakoľko čerstvé informácie naznačujú, že obdobnú taktiku zvolia inžinieri aj pri vývoji Galaxy Note 5. Súčasný Note Edge disponuje iba jednou ohnutou stranou zobrazovacej jednotky, pričom tá ponúka oveľa širšiu funkcionalitu ako horúca novinka.

Je tu možnosť, že Samsung prinesie ohnutý displej aj do pokračovania Galaxy Note,“ prezradil Roh Tae-moon, šéf strategického tímu, ktorý má na starosti nie len inovácie produktov. Slová zazneli ešte v pondelok na jednej z konferencií obrovského podujatia MWC 2015 v Barcelone, informoval kórejský web koreaherald.com.

Podobné špekulácie zazneli v kuloároch už dávnejšie, doteraz to však nebolo oficiálne potvrdené, resp. naznačené, ako jedna z potencionálnych možností.