Úvod Výrobcovia Asus ASUS prezradil cenovky ZenFone 2: Za najlepší model pýta iba 318 dolárov!

ASUS prezradil cenovky ZenFone 2: Za najlepší model pýta iba 318 dolárov!

4
ASUS ZenFone 2

Taiwanský výrobca odtajnil oficiálne ceny nedávno predstavenej novinky, zatiaľ však iba pre domáci trh. Nemali by byť ale príliš rozdielne od tých, ktoré sa objavia v našich končinách.

Za základný model s 5″ displejom zaplatia zákazníci v prepočte niečo okolo 160 amerických dolárov, pričom vyššia trieda s 5.5″ 1080p displejom, 32 GB úložiskom a 4 GB operačnou pamäťou bude stáť necelých 300 dolárov. Za najvyššiu, 64 GB verziu nechajú približne 318 dolárov. Tej medzi technickými špecifikáciami nechýba ani 4-jadrový procesor od Intelu, Atom Z3580 s frekvenciou 2.3 GHz, alebo taký 13 MPx zadný či 5 MPx predný fotoaparát.

Informoval oficiálny web asus.com.

Pred nedávnom sa na internete dokonca objavili prvé benchmarky, kde to novinka od ASUSu poriadne roztočila. V testovacej aplikácii AnTuTu sa jej totiž podarilo získať až cez 50 000 bodov, vďaka čomu sa zaradila pred Meizu MX4 a Samsung Galaxy Note 4.

Predaj začne tento mesiac v Číne, Hongkongu, Singapure, Taiwane aj Francúzsku. V apríli sa zase dočkajú spotrebitelia z Indie, Talianska alebo juhovýchodnej Ázie. A neskôr by mali nasledovať i ďalšie európske trhy.

https://www.youtube.com/watch?v=5suYA6gqei4