Android aplikácia Deep Sleep

Spôsobov, ako ušetriť nejakú tu energiu v Android zariadeniach je k dispozícii naozaj veľa. Okrem overených tipov však existujú aj účinné aplikácie, a Deep Sleep medzi nich bez okolkov patrí.

Popri schopnosti úplne obmedziť konektivitu či zastaviť činnosť bežiacich aplikácií na pozadí pri neaktívnom displeji, ponúkne tento softvérový kúsok aj krásne používateľské prostredie v štýle populárneho Material dizajnu.

Funkcionalita Deep Sleep pozostáva až z piatich šetriacich režimov, pričom každý z nich obsahuje rozdielne nastavenia. Ich výber však záleží už len na špecifických požiadavkách používateľa. Zakiaľ čo jeden umožní automatické prebudenie smartfónu z hlbokého spánku, ktorý aplikácia taktiež aktivuje, raz za 30 minút po dobu jednej minúty, ďalší spraví to isté avšak v mierne odlišnom časovom intervale, napríklad raz za jednu hodinu. Každé jedno prebudenie tak zapne dostupné pripojenie k internetu a tým umožní iným aplikáciám – napríklad Facebooku – načítať čerstvé informácie spolu s upozorneniami.

Aplikáciu Deep Sleep nájdete v obchode Google Play úplne zdarma.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rootuninstaller.batrsaver“]