Úvod Hry Patríte medzi fanúšikov League of Legends? iOS pecka Vainglory prichádza už aj...

Patríte medzi fanúšikov League of Legends? iOS pecka Vainglory prichádza už aj na Android

5
MOBA pecka Vainglory

Nie, nedočkáme sa populárneho MOBA titulu pre Android. Miesto toho dorazí do Google Play jedna z jeho lepších alternatív. iOS hru Vainglory si totiž už čoskoro budeme môcť zahrať aj na našich zariadeniach.

Vývojári hry spustili registráciu do uzavretej bety, kde sa môže prihlásiť každý, kto disponuje lepším zariadením s operačným systémom Android. Neskôr by sme ale mali dočkať i otvorenej beta verzie.

Vainglory patrí medzi kvalitné herné kúsky pre systém iOS od Apple. Keďže ide o MOBA kategóriu, dočkáme sa nebezpečných online arén, kde budeme bojovať po boku spoluhráčov proti nepriateľským hrdinom. Každý jeden pritom disponuje unikátnymi schopnosťami či útočnými kombináciami, takže výber hrdinu z veľkej časti ovplyvní celý priebeh ‚multiplayer‘ súboja. V skratke ide o jednoduchšie League of Legends, ktoré je optimalizované pre dotykové displeje.

Ukážka priamo z herného prostredia Vainglory
Ukážka priamo z herného prostredia Vainglory

Pokiaľ chcete okúsiť virtuálne dobrodružstvo na vlastnej koži, stačí otvoriť tento odkaz a zaregistrovať tam svoje osobné informácie, na základe ktorých neskôr vyberú vhodných uchádzačov. A mimochodom, určite neprehliadnite špičkový VIDEO trailer nižšie.