Čo by ste povedali na malú-veľkú súťaž? Tentokrát si zasúťažíme o niečo, čo by privítal nejeden z nás – 3 kusy Spotify účtov na 12 mesiacov v hodnote vyše 200 eur.

Ako je to možné? Peknú súťaž sme dokázali pripraviť vďaka našim kamarátom z Fling – šikovnej aplikácii, ktorú sme len nedávno zrecenzovali.

Fling sa v mnohom podobá na koncept správy vo fľaši, ktorú pošlete do šíreho sveta. Aplikácia vám totiž umožňuje poslať text, fotografiu alebo video až 50-tim kontaktom. Príjemcu si však nevyberiete vy, aplikácia vašu správu rozpošle 50-tim ľuďom úplne náhodne. Je teda možné, že fotku flingnete niekomu v Británii, USA, Mexiku, Taliansku, Holandsku a v podstate, všade na svete.

O čo sa súťaží

premium
Offline režim, prehrávanie na telefóne, tablete a viac

Tvorcovia Flingu vedia, čo máme radi a preto sa do súťaže rozhodli venovať 3 prémiové Spotify účty na rok. Už tak nemusíte platiť 5,99€ mesačne, na 12 mesiacov sa o to postaráme za vás. Spotify je streamovacia služba, ktorá vám dáva prístup k vyše 30 miliónom skladieb, pričom každý jeden deň je do nej pridaných ďalších 20 tisíc.

Spotify Premium vám okrem základného prehrávania na desktope otvára možnosť prehrávania bez akýchkoľvek reklám, prehrávanie na telefóne, tablete, smart TV a hlavne prehrávanie v režime offline.

Dosť už rečí, ako sa prihlásiť?

Je to veľmi jednoduché.

  1. Stiahnite si aplikáciu Fling a flingnite nejakú správu (fotku toho, čo máte radi, kde ste boli alebo čo ste robili)
  2. Nechajte v Google Play vývojárom feedback (čo sa vám páči a čo by ste zmenili)
  3. Zdieľajte tento článok

Pri losovaní výhercu budeme kontrolovať všetky tri splnené podmienky. Súťaž končí piatok 13. februára o 20:00, tak veľa šťastia!

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.unii.fling“]