Úvod Samsung Samsung Galaxy S6 Edge POTVRDENÉ: Samsung Galaxy S6 Edge bude nakoniec skutočnosťou!

POTVRDENÉ: Samsung Galaxy S6 Edge bude nakoniec skutočnosťou!

1
Doplnená pozvánka od Samsungu, kde je pravdepodobne Galaxy S6 Edge (zdroj: phonearena.com)

Nekonečné dohady konečne skončili! Samsung požiadal v domácej Kórei kompetentné úrady o registráciu dvoch nových obchodných značiek, jednou z nich je aj ‚S6 Edge‘.

Informoval holandský web galaxyclub.nl, ktorý sa zase odvoláva na KIPRIS a jeho databázu.

Táto prekvapujúca správa potvrdila to, čo sme si doteraz iba mohli myslieť a čomu naznačovalo viacero horúcich špekulácií. ‚Edge‘ verzia vynovenej vlajkovej lode by tak mala ponúknuť nie len jednu, ale rovno dve zaoblenia zobrazovacej jednotky po ľavej či pravej strane mobilného zariadenia.

Pred pár dňami to nepriamo potvrdila i tajomná silueta z oficiálnej pozvánky juhokórejského giganta, ktorá bola takmer bleskovou rýchlosťou doplnená rukami šikovných fanúšikov prostredníctvom grafických softvérov, čím vznikla pravdepodobná podoba očakávanej novinky.

Zaujímavosťou však nepochybne je, že registračná žiadosť Samsungu neobsahuje slovo GALAXY, čo mohla spôsobiť i taká nedôslednosť zamestnancov patentovej kancelárie, prezradil web Phone Arena.

samsung-s6-edge
Žiadosť o registráciu obchodnej značky ‚S6 Edge‘ (zdroj: kipris.or.kr)

Druhá obchodná značka patrí ku klasickej verzii Galaxy S6. Obe žiadosti o registráciu boli pritom podané len pred dvomi dňami, 4.2. 2015.

KIPRIS predstavuje kórejskú štátnu inštitúciu, kde majú súkromné spoločnosti možnosť chrániť inovačné technológie a duševné vlastníctvo registráciou vlastných patentov a obchodný značiek.

Podobne ako pri Galaxy Note 4 a Galaxy Note Edge, aj v tomto prípade s napätím očakávame len minimálne rozdiely medzi technickými špecifikáciami. Veľká diferenciácia by sa teda mala odohrať predovšetkým v tvare samotného displeja.