Úvod Operátori O2 ANKETA: O2 pôsobí na slovenskom trhu už 8 rokov, ste spokojní s...

ANKETA: O2 pôsobí na slovenskom trhu už 8 rokov, ste spokojní s jeho službami a ponukami?

28

Mobilný operátor, ktorý zásadnými inováciami zmenil tvár nášho telekomunikačného trhu, oslavuje v poradí už ôsme výročie. Za ten čas si našiel obrovskú základňu fanúšikov, spokojných spotrebiteľov i spoločností. 

O2 sa svojim férovým prístupom vypracoval až na vrchol úspešnosti. Množstvo ľudí zvolilo prechod k jeho službám najmä vďaka výhodám, aké dovtedy konkurencia ani zďaleka neponúkala; svedčia o tom hneď niekoľké ocenenia najlepšieho operátora roka či neustále rastúci počet zákazníkov.

Za úspech môže vďačiť zrušeniu viazanosti, pomerne jednoduchému procesu prenosu mobilného čísla alebo úplnej eliminácii roamingu v susednej Českej republike.

„Osemročné pôsobenie O2 na slovenskom trhu je v znamení neustáleho rastu. Flexibilná a moderná spoločnosť si už pri svojom príchode stanovila základné hodnoty, ktorými sa riadi pri tvorbe ponúk a prístupe k zákazníkom. Sú nimi férovosť, transparentnosť a jednoduchosť. Tieto základné princípy ocenili najmä zákazníci, ktorí svoj súhlas vyjadrujú nielen používaním služieb, ale aj zapájaním sa do ankiet, ktoré O2 pravidelne vyhráva. Vďaka patrí teda najmä našim takmer 1,7 mil. zákazníkom a už dnes môžeme sľúbiť, že pre nich aj v nasledujúcich rokoch pripravíme služby, ktoré skutočne využijú, a ktoré budú pomáhať pri každodenných aktivitách,“ uviedol generálny riaditeľ O2, Martin Vlček.

Nás teraz ale zaujíma váš názor. Pokiaľ ste teda niekedy využívali – alebo ešte využívate – služby O2, nezabudnite nám zanechať váš hlas v ankete nižšie alebo konkrétnejšiu spätnú väzbu v komentároch.

[yop_poll id=“16″]