Úvod HTC HTC One M9 Toto je HTC One M9. Unikli oficiálne VIDEO reklamy

Toto je HTC One M9. Unikli oficiálne VIDEO reklamy

20
HTC One M9 (zdroj: youtube.com / upleaks)

Pred zvedavými fanúšikmi je v súčasnosti také niečo ako vlajková lod veľmi obtiažne skryť až do oficiálneho predstavenia. A očakávaná novinka od HTC nie je žiadnou výnimkou. Kompilácia krátkych a predovšetkým čerstvých videí odhaľuje One M9 v jeho plnej paráde.

Uniknutý dizajn Android smartfónu navyše potvrdil pravosť nedávnych renderov. Všimnúť si môžeme oproti minuloročnej generácii niekoľko menších kozmetických zmien či tenšie rámiky okolo displeja.

Za únikom stojí @upleaks.

Vzhľad hliníkovej ‚unibody‘ konštrukcie sa ale príliš nelíši, čo je však pri sérii One už viac-menej tradíciou. Môžeme teda opäť očakávať TOP kvalitu spracovania.

Novinke ubudol zo zadnej strany duálny fotoaparát, miesto ktorého tentokrát stojí iba jeden – pravdepodobne 20 MPx – senzor. Prednú stranu by mal zase zdobiť 4 UltraPixel kúsok, vďaka ktorému vyhotoví používateľ obstojné selfie aj pri horších svetelných podmienkach.

HTC One M9 podľa všetkého beží na operačnom systéme Android 5.0 Lollipop s grafickou nadstavbou Sense vo verzii 7.0, kde by nemali chýbať ani inteligentné obrazovky meniace cez automatický režim ikony podľa aktuálne polohy zariadenia (doma, práca a i.).

Videá zrejme ukáže taiwanský výrobca HTC i pri oficiálnom predstavovaní na MWC 2015. Viac sa dozvieme prvý marcový deň.

https://www.youtube.com/watch?v=PH5drBUXnco#t=36