Úvod Zariadenia Smartwatch Hodinky Pebble Time na Kickstarteri za niekoľko minút vyzbierali 2 milióny dolárov

Hodinky Pebble Time na Kickstarteri za niekoľko minút vyzbierali 2 milióny dolárov

1

Spoločnosť Pebble konečne po veľmi dlhom čase odhalila svoje plány na ďalšie inteligentné hodinky. Ich zariadenie Pebble Time môžete podporiť na stránke kicstarter.com, kde za niekoľko minút dosiahli cieľ a vyzbierali pol milióna dolárov. Hodinky si môžete predobjednať už za 159 dolárov. Neskôr vás budú stáť 199 dolárov.

Najväčším vylepšením, ktoré hodinky od Pebble ponúknu, je nový softvér timeline UI. Vývojári do neho zabudovali pekné animácie a vyzerá oveľa rýchlejšie, ako súčasný OS. Čo je však najlepšie, timeline UI sa dostane aj do originálnych hodiniek Pebble a ich kovovej verzii Pebble Steel.

Ďalšou veľkou novinkou je farebný displej. A verte mi, písať to v roku 2015, je naozaj zvláštne. Tak ako tak, Pebble aj naďalej ponúka e-ink displej, akurát teraz zobrazuje aj farby. Výdrž batérie 6-7 dní sa však nezmenila.

Pebble Time sú, menšie, tenšie a ľahšie, než predchádzajúce modely. Dosť veľkým problémom však môže byť fakt, že vyzerajú ako hračka pre deti. Dúfajme, že sa čoskoro dočkáme elegantnejšej, kovovej verzie.