Úvod HTC HTC One M9 FOTO: Takto má vyzerať zlatá verzia HTC One (M9)

FOTO: Takto má vyzerať zlatá verzia HTC One (M9)

7

Počas uplynulých mesiacov sme už niekoľkokrát zazreli koncept zariadenia, ktorý o sebe tvrdil, že je skutočný HTC One (M9), teda nová vlajková loď taiwanského výrobcu. Do momentu, keď HTC oficiálne prestaví svoju novinku si nemôžeme byť istí asi ničím, dokonca ani dizajnom, ktorý potvrdilo niekoľko zdrojov.

Aj napriek tomu sme sa s vami rozhodli podeliť o nové fotografie pochádzajúce zo servera Nowhereelse, na ktorých sa má nachádzať One (M9) v zlatom prevedení. Svoju pozornosť upriamte aj na to, ako precízne je vyrezaná zadná strana zadného krytu. Podľa všetkého teda od One (M9) nemáme očakávať duálny fotoaparát, s ktorým prišiel One (M8).

Okrem toho sa máme tešiť na hneď dve verzie, One (M9) a One (M9) Plus. Predstavené majú byť už 1. marca, pričom One (M9) Plus by mal ponúknuť 5,2-palcový displej s rozlíšením 2 560 x 1 440, snímač odtlačkov prstov. Menší, One (M9), ponúkne 5-palcový full HD displej. Obe zariadenia budú disponovať Boom Sound reproduktormi, osemjadrovým procesorom Snapdragon 810, 3 GB operačnej pamäte RAM, 32 GB vnútorného úložiska a samozrejme, Android 5.0 Lollipop.

htc-one-m9-zlaty-1
htc-one-m9-zlaty-2
htc-one-m9-zlaty-3