Úvod Samsung Samsung Galaxy S6 FOTO: Ďalší únik prezrádza, že Galaxy S6 naozaj ponúkne dvojité zaoblenie displeja!

FOTO: Ďalší únik prezrádza, že Galaxy S6 naozaj ponúkne dvojité zaoblenie displeja!

2

Na internete už pomerne dlhšie prebiehajú špekulácie o tom, či skutočne predstaví Samsung na MWC 2015 dve mierne rozdielne verzie novej vlajkovej lode. Čerstvý foto-únik však v tom má celkom jasno, Galaxy S6 Edge by mohol byť o pár týždňov naozaj skutočnosťou.

Pokiaľ by sme mohli označiť reklamný obrázok kórejského výrobcu doplnkov, spoločnosť Verus, za dôveryhodný, nahrá to priaznivcom prelomových inovácií poriadne do karát. Zároveň sa ním potvrdí veľká záhada okolo nedávnej pozvánky na tlačové podujatie, ktorú Samsung odosielal ešte tento týždeň viacerým popredným médiám.

Záhadná pozvánka totižto niesla siluetu – zrejme kovovej – konštrukcie. Tá však vyvolala medzi verejnosťou veľké otázniky, keďže zobrazený tvar indikoval netradičné krivky. Hneď po jej zverejnení začali neznámu hádanku kreatívni grafici lúštiť dopĺňaním možných tvarov, aby tak získali realite-najbližší celok a zároveň možnú podobu špeciálnej verzie Galaxy S6.

Z obrázku vyššie si rovnako môžeme všimnúť hneď viacero zmien oproti súčasnej generácii, Galaxy S5. Jednou z tých väčších je masívny kovový rámik či zmena umiestnenia blesku a senzoru na snímanie srdcovej aktivity.